Deltok på studiestart på Høgskolen i Østfold

Denne uka er det studiestart for mange spente studenter på Høgskolen i Østfold. I den forbindelse tok Yvonne og Dennis fra HjemJobbHjem turen til Campus Fredrikstad for å informere studentene om alle reisevanefordelene man har i Nedre Glomma.

Hvert år har Høgskolen i Østfold et arrangement for studenter som ønsker å høre mer om tilbudene og nyttig informasjon man trenger i løpet av studietiden. Siden HIØ er en HjemJobbHjem-bedrift, så ønsket vi å ta en tur innom for å hilse på studentene og fortelle om tilbud man har fra mobilitetsordningen.

Yvonne og Dennis fra HJH reiste "selvfølgelig" grønt til campus Fredrikstad på Værste med elsparkesykler og buss. I løpet av tirsdag formiddag var det flere studenter som besøkte standen til HjemJobbHjem. Som student i Nedre Glomma får man rabatt på både elsykler og elsparkesykler.

– Det er gøy å kunne delta på dette, og fortelle om hva vi gjør i HjemJobbHjem. Vi fikk inntrykk at mange var flinke til å reise grønt til skolen. Enten det var å gå, reise kollektiv eller sykle, så her det allerede en god kultur. Det var hyggelig at mange ønsket å komme bort til oss for å slå av en prat og høre mer om mobilitetsordningen, forteller Yvonne og Dennis.

HjemJobbHjem ønsker alle studenter lykke til, og håper det blir mange grønne reiser i året som kommer!